Christer Elfving ontvangt je in zijn opgeknapte hoeve in Koningshooikt – Neff back-arrow coffee-saucer cuttlery dish duration-75 facebook-footer facebook fish-diving fish glove-rot glove grapefruit knife-alt knife leek mushrooms onion pen pepper pinterest plank-rot plank print salt search spoon towel twitter-footer twitter whisk wine youtube

Christer Elfving ontvangt je in zijn opgeknapte hoeve in Koningshooikt

Christer Elfving, de Zweedse chef-kok, heeft een unieke zaak in Koningshooikt: de Kwakenhoeve . In totaal hebben de verbouwingen van deze charmante hoeve vier jaar lang geduurd. Om je het bijzondere  karakter van dit pand te schetsen: de locatie beschikt over een tuin van maar liefst 3.000 vierkante meter met een Japanse tuin, een moestuin en een enorme vijver. Op het domein staat er ook een Japans theehuisje en is er een wijnbodega.

De Kwakenhoeve biedt een totaalpakket aan van eten en beleven. Zo geeft Christer  workshops om vergeten groenten opnieuw onder de aandacht te brengen en verzorgt hij de catering voor feesten die in de hoeve georganiseerd worden. De schoonvader van Christer bakt brood voor een lokale markt en zijn vrouw biedt foodfotografie en conceptontwikkeling aan. Daarvoor hebben ze alles in huis: een fotostudio, een receptenschrijver en keuken.

De Kwakenhoeve is een plek waar je je laat inspireren en bovendien maak je kennis met een heel sympathieke kok uit Zweden!

Comments

Benieuwd naar uw mening! (0)

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met *

Proef de Neff-newsletter

Schrijf je hier in