Leven, werken én gasten ontvangen in je keuken! – Neff back-arrow coffee-saucer cuttlery dish duration-75 facebook-footer facebook fish-diving fish glove-rot glove grapefruit knife-alt knife leek mushrooms onion pen pepper pinterest plank-rot plank print salt search spoon towel twitter-footer twitter whisk wine youtube

Leven, werken én gasten ontvangen in je keuken!

Mensen uitnodigen bij jou thuis, wat een feest! Maar vind je het jammer dat je als gastheer of gastvrouw zoveel tijd in je keuken moet doorbrengen? Dat behoort voorgoed tot het verleden. Ontvang je ze in de keuken en geniet evenveel als je gasten. Bekijk hier onze 5 tips om er een ontspannen event van te maken.

  1. Laat je gasten een handje helpen

Betrek je gasten bij het voorbereiden van de maaltijd. Laat ze mee groenten snijden, de tafel aankleden of het aperitief uitschenken. De gesprekken komen op gang en iedereen heeft een leuke tijd. Bovendien schuif je sneller je stoel onder tafel en babbel je als gastheer of gastvrouw heel de tijd mee.

  1. Geef een woordje uitleg over je keuken

Terwijl jullie samen in de keuken staan, kan je ook wat uitleg geven over de inrichting van je keuken. Heb je een open keuken, een echte leefkeuken of is je keuken een aparte ruimte? Waarom heb je voor een welbepaald toestel gekozen? Daar zullen je gasten graag wat meer over horen!

  1. Steel de show met je tafelventilatie

    Heb je al gehoord van de nieuwe tafelventilatie van Neff? Deze handige keukenfeature zal jou én je gasten verbazen! Deze nieuwigheid binnen het aanbod van Neff is namelijk een echte eye-catcher. Deze dampkap wordt verticaal geïntegreerd in de kookplaat. Hierdoor bespaar je héél wat plaats in je keuken. Een ander groot voordeel van deze dampkap is dat ze muisstil is. Zo blijf je makkelijk de gesprekken volgen van je gasten.

  2. Aperitief én eet in de keuken

Schenk het aperitief in de keuken. Dat doe je terwijl de potten nog op het vuur staan te pruttelen. Dat is niet alleen gezellig, maar het geeft je ook de kans om je kookpotten in de gaten te houden.

  1. Ga voor ‘big’

Tijd om aan tafel te gaan. Gebruik grote kommen, zo kunnen je gasten zoveel opscheppen als ze zelf willen. Da’s handig én je hoeft als gastvrouw/gastheer geen tijd te verspillen met het dresseren van de  borden. Wil iemand nog een tweede of derde portie? Geen probleem, gewoon even de kommen doorgeven.

 

Comments

Benieuwd naar uw mening! (0)

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met *

Proef de Neff-newsletter

Schrijf je hier in