Zalmforel bereiden op traditionele wijze – Neff back-arrow coffee-saucer cuttlery dish duration-75 facebook-footer facebook fish-diving fish glove-rot glove grapefruit knife-alt knife leek mushrooms onion pen pepper pinterest plank-rot plank print salt search spoon towel twitter-footer twitter whisk wine youtube

Zalmforel bereiden op traditionele wijze

“Naast een goede vis, is er verder niet veel nodig. Wat de bereiding betreft, geldt altijd dezelfde regel: less is more”, aldus Alexander Scheck, een professionele visser uit Oostenrijk.

Breng Oostenrijk naar u thuis en organiseer een traditionele ‘Lechpartie’. Dit is een gezellige namiddag in de vroege herfst waarop vissers samenkomen om verse vis te grillen rond een kampvuur. Het ideale recept dus voor een gezellige namiddag met uw familie en vrienden:

  1. Wrijf voor het grillen elke vis overvloedig met zout in.
  2. Rijg vervolgens de verse vis aan dunne stukken beukenhout.
  3. Gril de verse vis boven het kampvuur.
  4. Laat het jullie smaken!

 

 

Comments

Benieuwd naar uw mening! (0)

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met *

Proef de Neff-newsletter

Schrijf je hier in